She-Hulk: V seriálu se objeví někdo, kdo se chce stát novým Tonym Starkem


 Ale samozřejmě mu to nevyjde. 

Jak už víme z upoutávek, v seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022) pozornost bude věnována i "randícímu" životu Jennifer Walters/She-Hulk (Tatiana Maslany). A řekněme to tak, že ne každý, s kým si vyrazí na schůzku, bude stát za to. 

Jedním ze zájemců o She-Hulk bude například Todd v podání Jona Basse. A Todd je popisován jako miliardářský playboy a filantrop, který je pěkný debil a nejvíce touží po tom, aby se cítil jak Tony Stark, ovšem je spíše Jonem Bassem. Je zvyklý dostat vše, co si zamane, ale je to naprostý dotěrný slizoun.

Spoluproducentka Wendy Jacobson k tomu dodala:

"Jon Bass je opravdu zábavný a je skvělý v hraní úděsných osob, je opravdu zábava to sledovat. Postava Todda je variací na společenský komentář misogynie a kultury online osamění a neférových názorů na ženy. Je otravný, ale obvykle neškodný a je to hlavně o ztvárnění těchto trapných interakcí, které máte s někým, kdo se ve vašem životě neustále objevuje."

S ohledem na to, že má být She-Hulk komediální podívanou zní tohle jako něco, co do seriálu bude pasovat. Snad nás to pobaví tak, jak tvůrci doufají.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat