Oblíbená herečka je otevřená ztvárnění Lary Croft

 


Šla by do toho.

Nedávno vyšlo najevo, že Tomb Raider (2018) nebude mít pokračování, ale místo toho vznikne reboot, ve kterém bude na 99 % Lara Croft ztvárněna novou herečku. A někteří fandové věří, že by vhodnou kandidátkou byla trošku svérázná, ale rozhodně talentovaná a mezi geeky a nerdy velmi oblíbená Aubrey Plaza.

SOUVISEJÍCÍ: DAREDEVIL V SÉRII SHE-HULK NEBUDE TAK TEMNÝ

A právě ta se k tomu nyní vyjádřila:

"Podívejte, nevím, co na mě v budoucnosti čeká, ale byla bych z toho nadšená. Bylo zábavné, když mi napsal (režisér Edgar Wright věřil tomu, že byla herečka obsazena poté, co se objevila fotka herečky v z filmu Emily the Criminal, pozn. redakce), protože jsem si předtím neuvědomovala, jak podobné si tyhle fotky jsou... Miluji akční filmy, neodmítám velké ani malé filmy. Mám ráda všechny typy filmů. Byla bych ráda, kdyby se to stalo skutečností, ale kdoví, netuším. Je to ikonická postava. Je původní drsňačkou."

Audrey asi není někým, koho si jako první většina lidí představí, když se řekne Lara Croft, ovšem možná je to dobře, možná by to tvůrci měli tentokrát zkusit jinak. Ale uvidíme, kdo nakonec propůjčí tvář a další fyzické atributy oblíbené videoherní hrdince, zatím není nic jasné.

Zdroj: Newsweek, Universal Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat