She-Hulk: Negativní recenze nezabraly, sledovanost seriálu je více než slušná. A ve druhé epizodě byl odkaz na Eternals i Wolverina


 Další díl je za námi. POZOR, SPOILERY!!!

Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička čelí zatím nejdrsnějšímu review-bombingu ze všech marvelovských sérií pro Disney+ a bylo tak otázkou, jak se to odrazí na sledovanosti. Zdá se, že příliš ne. 

SOUVISEJÍCÍ: REVIEW-BOMBING U SHE-HULK JE ZATÍM NEJINTEZIVNĚJŠÍ

Podle dostupných údajů si v prvních čtyřech dnech pustilo seriál 1,5 milionů amerických domácností, což je velmi slušné. Pro srovnání, předchozí marvelovské projekty na tom byla následovně: WandaVision - 1,6 milionů, Falcon a Winter Soldier - 1,8 milionů, Loki - 2,5 milionů, Hawkeye - 1,5 milionů, Moon Knight - 1,8 milionů, Ms. Marvel - 775 tisíc, ovšem, jde o čísla za pět dnů, ne čtyři dny jako v případě She-Hulk, teoreticky si tak můžeme k 1,5 milionům přičíst ještě pár set tisíc domácností. Očividně tedy nejde o propadák, byť toho někteří chtěli review-bombingem docílit.

Mimochodem, i druhá epizoda byla prošpikována různými odkazy, například na Shang-Chiho (2021), obří "sochu" ze závěru Enternals (2021), ale asi největší poprask vyvolal článek, který se v seriálu objevil a jehož titulek zní: "Muž v hospodské rvačce bojoval kovovými drápy". Jde o jasný odkaz na Wolverina. Je to asi jen pomrknutí na fandy bez většího dopadu na příběh, ale i tak je to milé.

Třetí díl She-Hulk bude mít premiéru 1. 9. 2022.

Zdroj: Samba TV, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat