Zmatky ve Warner Bros. Discovery: Opět se mění data premiér druhého Shazama a Aquamana a prý proběhne promítání Batgirl


 Je to trošku chaotické.

Když se Warner Bros. spojilo s firmou Discovery a získalo nové vedení, bylo jasné, že dojde k výrazným změnám. A je očividné, že se toho "čerství" šéfové nebojí, nedávno například zrušili film Batgirl, který stál cca 90 milionů dolarů a byl v postprodukci. 

Režiséři se nechali slyšet, že film zmizel ze serveru, což vedlo ke spekulacím o tom, že byl projekt nenávratně smazán. Ovšem, to působilo jako překvapivě drastické řešení a doufalo se, že projekt nebyl definitivně odstraněn. A zřejmě opravdu nebyl, podle všeho se chystá promítání pro vedení společnosti, štáb a herce a poté poputuje Batgirl do trezoru. Jestli se někdy dostane i k běžným divákům, to těžko říct, ale zatím to příliš nadějně nevypadá. 

Další nemilou zprávou je, že opět dochází k posunutí premiéry dvou filmů a to Aquaman and the Lost KingdomShazam! Hněv bohů.

Druhý Shazam měl být k vidění letos před Vánocemi, ale nakonec to bude 17. 3. 2023. Tento den měl být uveden další Aquaman, ale ten se posouvá na 25. 12. 2023.

Podle režiséra obou dílů Shazama Davida F. Sandberga je to proto, že by film musel čelit druhému Avatarovi, ale novinář Borys Kit tvrdí, že je to otázka financí, kdy má Warner Bros. Discovery k dispozici zdroje, které dovolí letos vyslat do kin letos jen dva další velké filmy (Black AdamaTo nic, drahá).

Jestli je to pravda, to můžeme jen hádat, ale jasná je jedna věc, ani nové vedení Warner Bros. Discovery nemá problém s výraznými přesuny.

Zdroj: DeadlineTwitter, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat