Buffy, přemožitelka upírů: S novou verzí to vypadá bledě, vypadá to, že nebude


 Není to příliš optimistické. 

U nás byl seriál Buffy, přemožitelka upírů vcelku populární, ale v USA šlo o kultovní podívanou a možná proto trvalo relativně dlouho, než někdo přišel s nápadem na reboot. Seriál skončil v roce 2003, ale zprávy o nové verzi se objevily až v roce 2018.

Tedy, jsou to nějaké čtyři roky a zatím se nic moc nedělo a asi ani dít nebude, protože se výkonný producent Gail Berman nechal slyšet, že má projekt pauzu, což nezní definitivně, ale je tu několik aspektů, které nahrávají domněnce, že se jen tak nedočkáme. 

V první řadě se měl na seriálu podílet tvůrce původní verze Joss Whedon, který je ale teď v relativní nelibosti, protože ho někteří herci z Buffy (a nejen jí) obvinili z toho, že se na natáčení nechoval zrovna ideálně. Nahradit ho měla Monica Owusu-Breen. Druhou věcí je, že když vyšlo najevo, že by v hlavní roli měla být hrdinka tmavé barvy pleti, strhla se online lavina často rasistických útoků mířených na tvůrce a nakonec je tu fakt, že projekt zatím ani nenašel domov, není svázán s žádnou stanicí nebo streamovací službou. 

Upřímně řečeno by tedy bylo překvapením, pokud by tahle verze vznikla, spíše bych očekával, že za pár měsíců či let přijde oznámení o vzniku dalšího rebootu. 

Zdroj: TV's TOP 5, The WB (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat