James Gunn odpověděl na teorii o ztrátě panictví Kapitána Ameriky. A už se plánuje spin-off k Black Adamovi

Komiksové střípky. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička zazněla odpověď na otázku, zda měl Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) někdy sex. Odpověď zní ano. Poprvé si užil fyzické lásky v roce 1943 během USO turné s nejmenovanou ženou. 

A někteří dospěli názoru, že to byla postava ztvárněná Laurou Haddock. Ta ve filmu Captain America: První Avengers (2011) ztvárnila "sběratelku autogramů", ovšem ve filmech Strážci Galaxie si zahrála matku Star-Lorda (Chris Pratt) Meredith Quill.

Někteří si tak myslí, že Laura v prvním Kapitánovi Amerika představovala prababičku Star-Lorda. Na to reagoval tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"Pokud by se postava ztvárněná Laurou v roce 1943 setkala s Kapitánem, byla by příliš mladá. Meredith Quill se narodila v pozdních padesátkách/na počátku šedesátých let."

Časově to tedy podle Gunna nevychází.

Spin-off už je v přípravách

Film Black Adam (premiéra 20. 10. 2022) jsme zatím neviděli, ale Warner Bros. Discovery mu očividně věří, protože už se plánuje spin-off. Představitel Black Adama Dwayne Johnson se nechal slyšet:

"Cílem je skutečně rozšířit universum a představit nové postavy a spin-off a být opravdu strategický, pokud jde o plán."

Herec dodal, že záleží, jak budou diváci reagovat na jednotlivé postavy z filmu. Což je logické, pokud bude nějaká extrémně oblíbená, dávalo by smysl jí dát vlastní projekt. Zatím ale můžeme jen hádat, která to bude, na odpověď si ještě chvíli počkáme.

Zdroj: Twitter, Total Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat