Tom Hardy, Henry Cavill nebo Idris Elba se Bonda zřejmě nezahrají, problémem by mohl být jejich věk

Ten prý hraje důležitou roli. 

Daniel Craig se s roli agenta 007/Jamese Bonda rozloučil filmem Není čas zemřít (2021) a samozřejmě se napjatě očekává, kdo ho nahradí. Mezi favority fanoušků patří například Tom Hardy, Idris Elba nebo Henry Cavill, ale zdá se, že ti šanci nedostanou. 

Podle reportáže serveru Express producenti preferují někoho, kdo je maximálně třicátník, což by dávalo smysl, protože jde o dlouhodobý závazek a tvůrci samozřejmě nechtějí hledat dalšího představitele v rámci pár let. 

A pokud jde o Toma, tomu je 44 let, Henrymu 39 let a Idrisovi 49 let. Technicky řečeno je tedy Henry stále třicátník, ale už ne na dlouho a pokud je pravda, že producenti chtějí někoho mladšího, aby v roli vydržel co nejdéle, není moc pravděpodobné, že někdo ze zmíněné trojice bude jejich favoritem. 

Samozřejmě, všichni tři pánové jsou ve skvělé fyzické formě, o tom není sporu, ale například Craig se role vzdal pár let po oslavě padesátky. Není tak divu, že by studio MGM údajně raději čerstvého třicátníka, což teoreticky řečeno znamená, že by Bonda mohla ztvárňovat klidně dvě dekády.

Uvidíme, kdo jim padne do oka, zatím můžeme jen hádat, kdo bude pít své drinky protřepané, nemíchané.

Zdroj: Warner Bros. Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat