Herci z Batgirl prý netušili, že bude film zrušen. Další na řadě je zřejmě Supegirl. A opravdu Marvel "zakázal", aby byla She-Hulk hodně svalnatá?


 Komiksové střípky.

Nedávno vyšla najevo nečekaná zpráva, přestože byl film Batgirl už téměř hotovo a nacházel se v postprodukci, tak ho Warner Bros. Discovery zrušilo a nebude nabídnut ani v kinech, ani na streamovací službě HBO Max. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. DISCOVERY PŘEKVAPIVĚ ODMÍTL NABÍDNUT BATGIRL V KINECH NEBO NA STREAMOVACÍ SLUŽBĚ

A podle všeho to zaskočilo nejen diváky, ale i herce, kteří údajně neměli žádné indicie, které by to naznačovaly. Plus se očekává, že stejný osud jako Batgirl by mohl potkat aktuálně připravovanou Supegirl a navíc je prý možné, že dojde ke zpoždění i DC filmů, které už jsou dotočeny a mají určeno datum premiéry (ostatně, podobně na tom byla i Batgirl).

Méně svalnatá She-Hulk

Když se objevily první záběry She-Hulk (Tatiana Maslany) ze seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022), nejen, že trochu připomínala princeznu Fionu ze Shreka, ale některé překvapilo, že je výrazně méně svalnatá než komiksová předloha. 

A objevily se zprávy, že Marvel tlačil na to, aby She-Hulk nebyla přehnaně urostlá. Co k tomu říká režisérka Kat Coiro:

"Upřímně jsme více mluvili o síle než o [vizuální] estetice. Studovali jsme muskulaturu a studovali jsme ženské atletky, které jsou nesmírně silné. Více jsme se přikláněli k olympionikům než kulturistům. Odtud jsme čerpali tělesné proporce, od velmi silných olympioniků. Takže nemá kulturistickou tělesnou konstituci, ale určitě má velmi silnou konstituci, která vysvětluje to, co v seriálu dělá. Myslím si, že lidé čekali kulturistku a to, že bude mít velké svaly, ale je spíše olympionička."

A vypadá to dle mého názoru lépe než, pokud by připomínala kulturistku. Nebo máte jiný názor?

Zdroj: Rolling Stone, CBM, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat