Avengers: Endgame - Uvažovalo se o tom, že zemřou všichni zakládající členové týmu


 Nakonec se ale tvůrci vydali jiným směrem. 

V Avengers: Endgame (2019) se nejdříve obětovala Black Widow (Scarlett Johansson) a poté Iron Man (Robert Downey Jr.), aby pomohli zachránit galaxii, ovšem, původní plán byl mnohem drsnější, měli zemřít všichni původní členové týmu Avengers. Navrhl to sám kreativní šéf Marvelu Kevin Feige

Prozradili to bratři Russoové, kteří také vysvětlili, proč k tomu nakonec nedošlo:

"Domnívali jsme se, že je to příliš agresivní a publikum to nezvládne zpracovat a obětování jedné, nebo dvou postav popravdě poskytne ve filmu prostor na to, aby se zastavila akce a vy jste mohli mít emocionální očistu a poté se pokračovalo v příběhu a poté mít další emocionální očistu. Kevin nejdříve navrhl ideu, že to bude jako ve třetím Příběhu hraček, kdy by se měli všichni obětovat s cílem zachránit vesmír a my jsme měli dojem, že je nutné se odklonit od vyprávění příběhu, pokud by to bylo v takovém měřítku, takže jsme si nebyli úplně jistí, jak by to fungovalo..."

Bylo by to pro diváky asi opravdu příliš šokující, pokud by zemřeli všichni zakládající členové Avengers. Byla by to sice intenzivní tečka za jejich dobrodružstvím, ale předpokládám, že by plno lidí bylo nepříjemně překvapených, tím pádem je asi dobře, že to dopadlo jinak.

Zdroj: Happy Sad Confused, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat