Doctor Strange 2: Překvapivá pravda o tom, jak se natáčely scény s Illumináty

Zajímavý způsob.

V Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se představila mocná (i když na Scarlet Witch nestačila) skupina známá jako Illumináti. Měli sice jen pár scén, ovšem jak vyšlo najevo s ohledem na vytíženost herců je nenatáčeli společně, přestože ve finální verze filmu to tak vypadalo. 

Podle představitele Black Bolta Ansona Mounta bylo natáčení rozhodně zajímavé:

"[Patrick Stewart] tam ve skutečnosti nebyl! (Smích). Natáčel Picarda. Bylo to velmi zajímavé natáčení, má role vznikla během přetáček. Jak si umíte představit, někteří z herců byli hodně zaneprázdnění. Patrick tam nebyl. Chiwetel [Ejiofor] tam nebyl. Smlouva Krasinského ještě nebyla ani uzavřena. Nebyl tam. Měli jsme herce, kteří tyhle role hráli s tím, že věděli, že jejich záběry budou nahrazeny nebo jim budou 'transplantovány' obličeje. Nic takového jsem nikdy nedělal a nevěřil jsem vlastním očím, jak skvěle to sestříhali dohromady."

To ano, člověk by si nevšiml toho, že herci nestáli při natáčení vedle sebe. Nicméně, v dnešní době to už není úplně výjimečné používat podobné metody, ale stále ani úplně běžné. A co se týče budoucnosti Illuminátů, jedna jejich verze nedopadla dobře, ale v Multivesmíru je jich určitě víc, ovšem zatím nevíme, jestli se jich v blízké budoucnosti dočkáme.

Zdroj: Esquire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat