She-Hulk: Chceme ukázat, co dělá superhrdinka v úterý večer, nejen to, že zachraňuje svět, prozradila tvůrkyně


 Je jasné, že seriál bude jiný. 

Marvelu se musí jedna věc nechat, nebojí se experimentovat. Ať už je řeč o filmech z poslední doby, tak seriálech pro streamovací službu Disney+, kdy se od sebe jednotlivé série výrazně liší. A bude tomu stejně i v případě She-Hulk: Neuvěřitelný Hulk (premiéra 17. 8. 2022). 

Víme například, že hlavní hrdinka (Tatiana Maslany) bude takzvaně prolamovat čtvrtou zeď (mluvit na publikum), ale dalším důležitým a aspektem bude osobní život ústřední superhrdinky. Nebudeme svědky jen toho, jak bojuje proti zlu, ale i toho, co dělá ve volném čase. Hlavní scenárista Jessica Gao prozradila:

"Jsem opravdu nadšená za Marvel, že bude mít skutečnou půlhodinovou komedii a opravdu se bude přiklánět ke komediálnímu formátu. Všichni máme rádi velké spektákly - všechnu tu akci na úrovni, která není nikdy jinde k vidění - ale co je unikátní na televizi je, že máte čas a prostor skutečně žít s těmito postavami a ukázat jejich každodenní život. Chci vědět, co se dělo v úterý, když svět nebyl v nebezpečí. Co se dělo v případě šest stop a sedm palců vysoké ženy, která si musí pořídit kostýmek k soudu?"

Zdá se, že She-Hulk bude oním typem projektu, který má šanci buďto se stát hitovkou, nebo velmi zklamat, tak doufejme, že bude platit první možnost.

Zdroj: THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat