Marvel obsadil hvězdu Drag Race. Eternals zřejmě dostanou pokračování. A Marvel odmítl nabídku režiséra Wicka režírovat Bladea

 


Komiksové střípky.

Marvel slíbil, že bude rozmanitější a pomalu a jistě svůj slib plní. A týká se to i seriál Ironheart (premiéra na podzim roku 2023), do kterého byla obsazena nová tvář a to nebinární Shea Couleé, výherkyně Ru Paul's Drag Race. Zatím není jasné, koho ztvární.

Druzí Eternals?

Přestože Eternals (2021) podle novinářů nebyli žádná sláva a tržby 402 milionů dolarů také nejsou rozhodně rekordní (byť to bylo v době pandemie), zdá se, že dvojka bude. Patton Oswalt, který se v jedničce objevil jako Pip the Troll to prozradil během rozhovoru. Ovšem, Marvel zatím mlčí. 

O Bladea měl zájem tvůrce Johna Wicka

Jak víme, Marvel chystá novou verzi Bladea, jejíž režie se ujme Bassam Tariq. Ovšem, původně měl zájem Chad Stahelski, režisér všech filmů John Wick, který s Marvelem už v minulosti spolupracoval například jako pomocný režisér na Captain America: Občanská válka (2016). Marvel ale jeho nabídku odmítl a Chad přiznávám, že je to asi dobře s ohledem na to, kterým směrem se v případě tohoto filmu chce firma vydat. Co to přesně znamená? To těžko říct.

Zdroj: Deadline, The Today Show, CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat