Batgirl: Nečekané, Warner Bros. zrušilo skoro hotový DC film za sto milionů dolarů


Velmi výjimečný krok. 

Není výjimečné, že se ruší filmy před začátkem natáčení, je trochu výjimečnější, když se zruší během natáčení, ale rušení poté, co je natáčení hotovo a projekt je v postprodukční fázi, to se neděje každý den. 

Proto vyvolalo slušný poprask zjištění, že film Batgirl, který nakonec neměl jít do kin (i když se o tom mluvilo), ale měl se objevit jen na streamovací službě HBO Max a který stál cca 100 milionů dolarů (byť byl původní rozpočet 70 milionů dolarů) dostal stopku.

Podle dostupných informací nebylo nové vedení společnosti Warner Bros. Discovery spokojeno s tím, že narůstá rozpočet kvůli přetáčkám, neměli dojem, že film funguje a obecně není Batgirl v souladu s jejich novým přístupem, kdy mají být DC projekty velkolepými událostmi určenými pro kina.

Je to opravdu něco, co mnohé zaskočilo, člověk by očekával, že když je film téměř hotov, uvidíme ho alespoň na HBO Max, ale ne, Warner Bros. Discovery očividně nemá problém smést ze stolu i projekt za sto milionů dolarů, když nemají pocit, že je to to pravé ořechové. 

Je možné, že se v budoucnu dočkáme jeho uvedení, ale aktuálně se s tím rozhodně nepočítá. 

Zdroj: The Wrap, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat