Koho si v Secret Invasion zahraje oscarová herečka? A Ben Affleck si zahraje ve druhém Aquamanovi

 


Komiksové střípky.

V plánovaném marvelovském seriálu Secret Invasion (premiéra někdy v průběhu příštího roku) si zahraje i oscarová herečka Olivia Colman, to už víme delší dobu, ale jak je pro Marvel typické, nebylo jasné, koho ztvární. 

Zatím to nebylo potvrzeno oficiálně, ale zdá se, že by mohlo jít o ženskou verzi superhrdiny Union Jacka. V komiksu tuhle přezdívku používali tři muži, kdy prvním z nich byl James Montgomery Falsworth a druhým jeho syn Brian.

Olivia by si měla zahrát postavu jménem Falsworth, ale není jasné, jestli půjdu o ženskou variaci Jamese, nebo Briana. 

V komiksu James neměl žádné superschopnosti, ale byl vynikající bojovník a špión. Brian nejprve také neměl nadlidské talenty, ale později byl vystaven séru supervojáka a po setkání s Thorem dokázal generovat energetické výboje z prstů. Uvidíme, jestli Olivia dostane podobné schopnosti, nebo bude inspirována Jackem. 

Batman a Aquaman zase spolu

Batman (Ben Affleck) a Aquaman (Jason Momoa) spolu mají zajímavý vztah a bude se dál vyvíjet. Vyšlo totiž najevo, že se Batman objeví ve filmu Aquaman and the Lost Kindgom (premiéra 16. 3. 2023). Zatím ale není jasné, jak výraznou roli bude Netopýří muž v projektu mít, očekávali bychom spíše cameo, ale třeba nás tvůrci překvapí. 

Zdroj: The Illuminerdi, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat