Ant-Man 3: Film navždy změní Marvelovské filmové universum. A co režisér prozradil o Kangovi

 


Peyton Reed se rozpovídal o očekávané marvelovce.

Filmy Ant-Man byly v rámci Marvelovského filmového universa zatím o něco komornější podívanou než jeho kolegové, ale to se se třetím dílem Ant-Man and the Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) změní. To je jasné z toho, že se v něm v plné síle představí padouch Kang (Jonathan Majors), který sehraje klíčovou roli v rámci takzvané Multiverse ságy. 

A to, že bude film velmi důležitý (nepřekvapivě) potvrzuje i jeho režisér Peyton Reed:

"A ano, začínáme pátou fázi (třetí Ant-Man bude prvním filmem páté fáze, pozn. redakce), což je pro nás opravdu vzrušující... Je to náš třetí film. Je to nyní trilogie. Ale to, co se odehraje ve filmu změní navždy Marvelovské filmové universum. A je pro nás zábava, že je v centru změny právě Scott Lang."

K samotnému Kangovi pak Reed dodal:

"A také víme, že postavíme naše hrdiny proti velmi velmi důstojnému protivníkovi a máme velké štěstí. Vyrostl jsem na čtení komiksů a znal jsem postavu Kang The Conqueror, který je důležitý, je v komiksu velmi důležitou zápornou postavou, takže mít šanci postavit v tomto filmu naše hrdiny proti Kangovi bylo pro nás velkou věcí."

Aniž bychom viděli do budoucnosti, tak se dá tušit, že ve třetím Ant-Manovi nebude Kang poražen (maximálně některá z jeho variant), protože sehraje důležitou roli v páté, ale i šesté fázi Marvelovského marvelovského universa. To ale neznamená, že mu hlavní hrdinové nadají pořádně zabrat.

Zdroj: Access, EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat