Udělal jsem hloupost, když jsem zmínil schůzku s Marvelem, reaguje Taron Egerton na spekulace o roli Wolverina


 Mladý herec se vyjádřil k oblíbenému "drbu". 

Už od chvíle, co se Hugh Jackman rozloučil s rolí Wolverina skvělým filmem Logan: Wolverine (2017) se intenzivně spekuluje o jeho nástupci. Herec původně úplně nevyloučil návrat, ale poté se nechal slyšet, že tenhle "vlak už ujel", tím pádem se řeší, kdo by ho mohl "nahradit". 

Často padá jméno Taron Egerton, kterého "schválil" i sám Hugh (hráli spolu ve filmu Orel Eddie) a teorie o tom, že by mohl být právě tenhle herec novým Wolverinem zesílily poté, co zmínil, že měl schůzku s Marvelem a kromě toho v aktuálním seriálu Volavka/Black Bird předvedl vynikající fyzičku, což posílilo debaty o tom, že se připravuje na roli legendárního mutanta. 

Teď se k tomu Taron vyjádřil:

"Udělal jsem tu chybu, že jsem se zmínil o tom, že jsem měl před lety obecnou schůzku s Marvelem, což je pravda. Ale stala se z toho tahle věc... A nyní jsem v bodě, kdy... 'Podívejte, vždy říkám... Nevím, jestli jsem správný člověk pro hraní téhle role. S Hughem jsem se včera krátce potkal a on samozřejmě původně tuhle roli hrál. Každý máme úplně jinou auru. Nevím, jestli bych byl správnou osobou, která by se měla stát jeho nástupcem. Ale jak vždy říkám, byl bych tomu otevřen. Ale v tuhle chvíli to není pravda, jde pouze o fandovský casting, což začne rezonovat vždy, když to zmíním. Ale víte, člověk nikdy neví."

Poté herec dodal, že schůzka s Marvelem se týkala jiné postavy, ne Wolverina. Ale očividně je možnosti ztvárnit Wolverina otevřen a podle mnohých (a my jsme mezi nimi) patří k nejlepším kandidátům. Uvidíme, jestli si to samé myslí i Marvel.

Zdroj: Happy Sad Confused, Apple TV+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat