Šéf Marvelu chce "pozvednout" Deadpoola. Fantastická čtyřka nebude origin příběhem. A v upoutávce na She-Hulk byl odkaz na Ghost Ridera

 


Komiksové střípky.

Byť existovaly určité obavy, že poté, co se společnost Fox stala součástí firmy Disney, půjde o konec filmové série Deadpool, tak jak ji známe, bylo potvrzeno, že třetí díl vznikne a bude mládeži nepřístupný. Ovšem, samozřejmě můžeme očekávat určité "zmarvelizování". Kreativní prezident Marvelu Kevin Feige se nechal slyšet, že řeší to, jak "pozvednout" třetí díl Deadpoola podobně jako Občanskou válku, Infinity War nebo Ragnarok. Co to v případě Deadpoola znamená, to není jasné a není jasné ani to, kdy se to dozvíme, premiéra zatím oznámena nebyla.

Nepůjde o další origin příběh

Už několikrát jsme se dočkali filmové adaptace Fantastické čtyřky a vždy šlo o takzvaný origin příběh, kdy jsme zjistili, jak se ze členů legendárního týmu stali superhrdinové. V případě nové verze, na kterou poprvé plně dohlédne Marvel, tomu ale bude jinak. Kevin Feige poznamenal, že spousta lidí origin příběh Fantastické čtyřky už zná, znají základy, takže přemýšlí o tom, jak nabídnout něco, co zatím nebylo k vidění.

Odkaz na Ghost Ridera

Nedávno se objevilo velmi zábavné featurette k marvelovské sérii She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (premiéra 17. 8. 2022) a bylo v něm k vidění několik zajímavých věcí. Jedna ovšem vyvolala velmi slušné pozdvižení, konkrétně scéna, ve které se objevil plakát s Johnny Blazem, což je nejznámější Ghost Rider. 

Jestli jde jen o pomrknutí na fandy, nebo v seriálu bude hrát Ghost Rider větší roli, to zatím není jisté, ale ví se, že Marvel má s Ghost Riderem velké plány.

Zdroj: THR, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat