Doctor Strange 2: Film je rekordní. A jak měl vypadat alternativní konec?


 Filmu se dál daří.

Byť stylový odklon od ostatních marvelovek v případě Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) nesedl každému, film utržil cca 950 milionů dolarů celosvětově a to není konec jeho krasojízdy. Před pár dny byl uveden na streamovací službě Disney+ a tam se stal rekordním. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE FANDOVÉ BOJÍ, ŽE BUDE PŘEOBSAZENA ROLE MR. FANTASTICA?

Za prvních pět dnů si ho pustilo 2,1 milionu amerických domácností, což je v případě marvelovek rekord. Pokud ale jde o všechny streamovací platformy, tak je situace trochu jiná. Například Red Notice (2021) z Netflixu se pyšní 4,2 miliony a Mortal Kombat (2021) z HBO Max 3,8 miliony domácností, které projevily v prvních pěti dnech zájem.

Mimochodem, asi vás nepřekvapí, že v případě druhého Doctor Strange bylo zvažováno několik různých konců a jeden z alternativních závěrů měl být podle scenáristy Michaela Waldrona takový, že měl být Strange (Benedict Cumberbatch) uvězněn v jiném vesmíru a pak by následoval záběr na Sinister Strange, kdy by se otevřelo jeho třetí oko. 

Nakonec ale tento nápad realizován nebyl, protože to bylo příliš podobné tomu, že byl Loki (Tom Hiddleston) uvězněn v jiné realitě a autoři nestáli o otevřený konec.

Zdroj: Twitter, CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat