Údajně byl v reakci na problémy Ezry Millera zrušen plánovaný komiksový seriál


 Není to asi překvapením.

 V poslední době se s hercem Ezrou Millerem pojí jedna kontroverze za druhou a dospělo to až do takové fáze, že někteří lidé žádají, aby z toho Warner Bros. vyvodilo důsledky. Společnost už prý měla krizovou schůzi, kdy bylo dohodnuto, že všechny chystané projekty (vyjma sólovky Flashe) s Ezrou skončí u ledu a zdá se, že se to potvrzuje. 

SOUVISEJÍCÍ: PROBLÉMY EZRY MILLERA SE HROMADÍ

V plánu byl totiž i seriál pro streamovací službu HBO Max, ve kterém se měl Miller objevit, ale aktuálně zazněly (ze strany společnosti zatím nepotvrzené) informace, že byla tahle podívaná zrušena. Ezra podle všeho neměl být hlavní postavou, měl mít vedlejší roli, ale přesto byl projekt odpískán.

Mělo jít o osmidílnou sérii, na které se už začalo pracovat, ale i tak podle všeho došlo ke zrušení projektu. Jestli je to pravda, pak je očividné, že Warner Bros. dává od Ezry ruce pryč, což není s ohledem na další a další nepříjemnosti, které jsou s ním spojeny, žádným velkým překvapením. 

Je otázkou, jak to budou se sólovkou Flashe. Sice se dál počítá s jejím uvedením 22. 6. 2023, ale pokud negativní reakce porostou, není úplně vyloučeno, že bude její premiéra odsunuta na neurčito. 

Zdroj: CBM, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat