Iron Man se k Thorovi nechoval hezky, shodli se Chris Hemsworth a Taika Waititi. A ze čtvrtého Thora byla vystřižena bizarní scéna


 Komiksové střípky.

Vztahy mezi jednotlivými členy Avengers jsou komplikované, o tom není sporu. Někteří se mají rádi, někteří se respektují a jiní do sebe rádi rýpou. Například Tony Stark (Robert Downey Jr.) se podle Chrise Hemswortha nechoval k Thorovi příliš hezky:

SOUVISEJÍCÍ: SVALY MIGHTY THORA JSOU PRAVÉ, ALE JEDEN FYZICKÝ ASPEKT VZNIKL DÍKY DIGITÁLNÍM TRIKŮM

"Nevím, jestli byl někdy Tony výrazně milý vůči Thorovi... [Thor] byl cílem každého vtípku... Kapitán byl vždy o něco přátelštější..."

K tomu režisér/spoluscenárista Thor: Láska jako hrom (premiéra 7. 7. 2022) Taika Waititi dodal:

"Ne, nikdy nebyl na Thora milý... V Infinity War jsi byl nějakou dobou pryč... Poté ses vrátil na Zemi do Wakandy a nikdo neřekl, 'Ahoj.' To mi přijde zvláštní. Ano, bylo to ve víru boje. To chápu. Ale všichni reagoval jen, 'No, je tady."

Pánové si z toho samozřejmě dělají legraci, ale je pravda, že někdy dostával Thor opravdu docela zabrat. A terčem vtípků by byl asi i díky jedné scéně ze čtvrtého Thora, která se ale do finálního sestřihu nakonec neprobojovala:

"Byla tam píseň od ABBY, ale do filmu se nedostala z několika důvodu. Je to kompletní taneční scéna. je to taneční moment, kdy střílí blesky z konečků svých prstů a podobně."

Rozhodně to zní jako něco, co Thor nepředvádí každý den, ale možná by to bylo pro film až moc šílené. Ovšem za vidění by to stálo, tak doufejme, že se daný moment objeví v rámci bonusových materiálů.

Zdroj: CB, Kevin McCarthy, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat