Proč se fandové bojí, že se John Krasinksi nevrátí jako Mr. Fantastic?

Znervóznil je komentář režiséra. 

V Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) se v roli Reed Richardse/Mr. Fantastica objevil John Krasinksi, což byl favorit fandů na tuhle postavu už poměrně dlouhou dobu. Není ale jasné, zda šlo jen o jednorázovou záležitost, nebo se herec vrátí a někteří se obávají toho, že platí první možnost poté, co režisér druhého Strange Sam Raimi prohlásil následující:

SOUVISEJÍCÍM: VE DRUHÉM STRANGEOVI MĚLA SCARLET WITCH ROZPLÁCNOUT WASP

"Je to vtipné, protože Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) obsadil Johna, protože to byl sen fanoušků o tom, kdo by byl perfektním Reedem Richardsem. A protože je to alternativní vesmír, myslím, že Kevin řekl, 'Splňme tento sen.' Opravdu jsem si užil všechny jeho herecké výkony." 

Někteří předpokládají, že to znamená, že v ústředním vesmíru 616 bude Reedem v chystané nové verzi Fantastické čtyřky někdo jiný, ale samozřejmě těžko říct. John Krasinksi má na roli jako fyzicky, tak talentem a byla by škoda toho nevyužít, ale je možné, že Marvel má vyhlídnutého jiného herce. Aktuálně nezbývá než doufat, že společnost ví, co dělá a brzy nám to prozradí.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat