Diváci žádají, aby Warner Bros. zasáhlo v případě Ezry Millera, který čelí dalším nepříjemným obviněním

 

Herec si raději smazal účet na Instagramu. 

V poslední době se objevuje čím dál více nepříjemných informací týkajících se herce Ezry Millera. V minulosti byl obviněn z napadení ženy na Islandu, poté měl problémy na Havaji, kde měl obtěžovat návštěvníky baru a vyhrožovat a okrást pár, u kterého bydlel. Nedávno se pak začalo mluvit o tom, že dal drogy a alkohol člověku, který ještě nebyl zletilý a také vyšlo najevo, že dvanáctiletému chlapci a jeho matce byl schválen zákaz přiblížení mířený právě na Ezru, který je měl v únoru tohoto roku obtěžovat. 

SOUVISEJÍCÍ: EZRA MILLER ÚDAJNĚ VYHROŽOVAL PÁRU, KTERÝ HO UBYTOVAL

Není tak asi překvapením, že více a více lidí žádá to, aby Warner Bros. nějakým způsobem reagovalo. Sice se mluví o tom, že proběhla schůzka a plánované projekty s Flashem byly uloženy k ledu, ale to se netýká sólovky Flashe, která bude mít premiéru 22. 6. 2023.

Dá se tušit, že společnost doufá, že se situace do doby, než bude film uveden v kinech uklidní a tak zatím vyčkává. Pokud jde ale o Ezru, ten zareagoval. Nejdříve zveřejnil několik matoucích zpráv na sociálních sítích, ale pak si pro jistotu rovnou smazal účet na Instagramu. 

Těžko říct, jak se bude situace vyvíjet dál, ale dá se tušit, že Warner Bros. se nepřetrhne, aby dál s hercem spolupracovalo. 

Zdroj: The Daily Beast, CBM, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat