Batman: Mohlo to být vzrušující, ale ne pro mě, vysvětlit Matt Reeves, proč nechtěl režírovat scénář od Bena Afflecka


 Rozhodl se pro jinou verzi.

Pokud jde o sólovku Batmana (2022), tak původně ji měl režírovat Ben Affleck, který se podílel i na scénáři a měl se ujmout hlavní role. Poté to vypadalo, že zůstane jen za kamerou a nakonec od projektu odstoupil kompletně a vznikl film v režii Matta Reevese a s Robertem Pattinsonem v hlavní roli. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA SERIÁL GOTHAM KNIGHTS

Matt Reevese mě ovšem původně převést do hrané podoby scénář, na kterém se podílel Affleck. Ale do toho se Mattovi nechtělo:

"Film měl původně režírovat Ben Affleck a scénář, který by mi poslán, byl napsán Benem a přepsán dalším velmi talentovaným autorem a když jsem to četl, řekl jsem si, 'Oh, chápu.' Byl to sólový film Batmana, který se zaměřoval na Benovu verzi postavy, ale bylo to více akčně orientované, než bych chtěl dělat. Nevytvořil jsem si k tomuto filmu pouto. Bylo to velmi ve stylu Jamese Bonda a se spoustou kulis. Mohl to být velmi vzrušující film pro někoho jiného, ale ne pro mě."

Reevesův Batman se akci nevyhýbal, ale byl silně detektivně orientovaný a soudě podle recenzí a tržeb to byl dobrý nápad. Speciálně pak s ohledem na to, jak komplikované byly přípravy filmu. 

Zdroj: The Q&A with Jeff Goldsmith, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat