Chris Hemsworth byl zklamaný z toho, co předvedl ve druhém Thorovi. A čtvrtý Thor dostal přístupnost PG-13 i kvůli hercově nahé zadnici


 Komiksové střípky.

Thor: Temný svět (2013) patří k nejhůře hodnoceným filmům od Marvelu a není tajemstvím, že ani Chris Hemsworth z něj nebyl úplně nadšený a role ho pomalu přestávala bavit. Ostatně, nyní se k projektu znovu vyjádřil a není to úplně lichotivé, ale zkritizoval hlavně sám sebe:

SOUVISEJÍCÍ: JE ČTVRTÝ THOR ZAČÁTKEM NOVÉ TRILOGIE?

"Nebyl jsem nadšený z toho, co jsem udělal ve druhém Thorovi. Bylo to trochu zklamáním, co jsem předvedl. Neměl jsem pocit, že by se postava nějakým způsobem vyvíjela. Neměl jsem dojem, že jsem ukázal publiku něco neočekávaného a odlišného."

Nadšení pro Thora se ale v herci znovu probudilo díky Thor: Ragnarok (2017) a to proto, že k postavě přistupoval trochu jinak. Ne každému jiné pojetí vyhovovalo, ale filmu se musí nechat, že byl jiný než předchozí díly.

A v určitých ohledech bude jiný i Thor: Láska jak hrom (premiéra 7. 7. 2022), film totiž dostal přístupnost PG-13, což je stejné jako u předchozích dílů, ale poprvé byla i jedním z důvodů nahota. Samozřejmě je řeč o chvíli, kdy Zeus (Russell Crowe) kouzlem odstraní oblečení Thora a ten skončí nahý (byť s rozostřenými intimními partiemi). 

Zdroj: Vanity Fair, Screen Connection, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat