Bylo to bezpochyby deset nejlepších pracovních let v mém životě, prohlásil Chris Evans o roli Kapitána Ameriky


 Je za to logicky vděčný. 

Chris Evans byl relativně známým hercem už před tím, než získal roli Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky v Marvelovském filmovém universu, ale právě díky téhle postavě se z něj stala hvězda nejvyšší zářivosti.

SOUVISEJÍCÍ: MĚL BY CHRIS ZÁJEM VRÁTIT SE JAKO KAPITÁN AMERIKA?

S roli se ale v Avengers: Endgame (2019) rozloučil a byť se návratu vysloveně nebrání, zatím to v plánu není a nepřekvapivě se Chris přiznal, že mu určité věci chybí a vyjádřil svůj vděk za tuhle šanci:

"Po deset let tu byl vždy nějaký chystaný film. Po deset let... to vždy bylo tak, že jste jeden dokončili a váš život měl jasný plán ve stylu, 'Dobře, teď bude šest měsíců tiskové turné. A za šest měsíců začne natáčení dalšího filmu.' Na tom mít volnost jsou určité aspekty, které jsou příjemné a pak jsou tu určité věci, které mi opravdu opravdu chybí, protože tahle role pro mě tolik znamenala. A miluji tyhle lidi a víte, bylo to bezpochyby deset nejlepších let mého profesionálního života."

Samozřejmě je Chris ještě mladý, takže se může objevit další filmová série, která bude také extrémně populární a on v ní bude výraznou hvězdou, ale upřímně, spíše se jeví jako pravděpodobné to, že Kapitána Ameriku v jeho životopisu už nic nepřekoná. 

Zdroj: Yahoo Entertainment, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat