Aquaman 2: Ne, Amber Heard nebyla z filmu vystřižena


Spekulovalo se o tom, ale není to prý pravda. 

Pokud jde o Amber Heard, tak se z ní pro některé lidi stal po soudu s Johnnym Deppem veřejný nepřítel číslo 1. Mnozí tak doufali, že to povede k tomu, že její čas v Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 16. 3. 2023) bude minimální. O tom se i spekulovalo, údajně měla být k vidění na cca 10 minut. 


Pak se ale objevily zprávy, že v případě verze pro testovací projekce to bylo 20 až 25 minut, ovšem opět se to zkomplikovalo, protože se později začalo šuškat o tom, že byla z filmu vystřižena úplně a nahradila ji jiná herečka. Podle všeho to ale byla mylná informace a Amber ve filmu bude. 

To některým radost neudělá a Heard aktuálně čelí velmi intenzivním útokům na sociálních sítích (nicméně by bylo fér poznamenat, že Deppovi sice byla přiznána za pomluvu částka zhruba deset milionů dolarů, ale Heard zase byla přiznána částka dva miliony dolarů, protože právník Deppa o ní vypustil pomlouvačné informace).

Herečka se pak vyjádřila k vlně negativity na internetu:

"I někdo, kdo si je jist tím, že si zasloužím všechnu tuhle nenávist a jedovatost, i vy, co si myslíte, že lžu, ani vy se mi nedokážete podívat do očí a tvrdit mi, že na sociálních sítích je to férové. Nemůžete tvrdit, že si myslíte, že je to férové."

Je pravda, že se skoro nezmiňuje to, že Depp vyhrál soud jen částečně a porota se v jednom případě přiklonila i na stranu Heard. A pokud jde o to, že byl Depp "vyhozen" z Fantastických zvířat, tak to není úplně přesné, byl požádán, aby sérii opustil, nebyl k tomu donucen. A dá se tušit, že to, co se stalo kariéře Heard příliš nepomůže, tím pádem se její odpůrci nemusejí bát toho, že by z toho vyšla bez poskvrnky. 

Zdroj: Variety, CBM, DC Films / Warner Bros. Discovery
 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat