Spekuluje se, že by se Chris Evans mohl vrátit jako Kapitán Amerika. Co na to říká herec?



Chris Evans se vyjádřil k přání fandů. 

V Avengers: Endgame (2019) se se svou rolí Stevea Rogerse / Kapitána Ameriky rozloučil Chris Evans, ale samozřejmě se od té doby spekuluje o tom, že by se mohl vrátit. Stále se o tom mluví a herec na to byl během kolečka rozhovorů pro film Rakeťák (premiéra 16. 6. 2022) tázán. Odpověděl následovně:

SOUVISEJÍCÍ: NA KTERÝCH PĚT HRDINŮ A PADOUCHŮ SE FILMOVÍ FANDOVÉ NEJVÍCE TĚŠÍ

"Zdá se, že je to něco, co by lidé rádi viděli. Nechci nikoho zklamat, ale je to těžké... Užil jsem si to a jsem za to velmi rád. Je to pro mě vzácné. Muselo by to být perfektní. Bylo by pro mě jednoduše děsivé pohrávat si s něčím, co je pro mě tak drahé. Tahle role pro mě tolik znamená. Bylo by tak náročné se k tomu vrátit."

Vypadá to tedy, že zatím se herec k návratu do role nechystá, přemýšlel by o tom pouze v případě, že by to by to dávalo smysl a příběh Stevea by byl skvěle propracován. Zatím tedy asi tedy není příliš pravděpodobné, že se Chrise se štítem v blízké budoucnosti dočkáme, ale kdoví, co bude za pár let. 

Na druhou stranu, pokud by musel kvůli roli opět změnit váhu a nabrat nějakou svalovinu, neměl by s tím asi problém. Herec prozradil, že je to pro něj vcelku snadné:

"Mám štěstí, nebo smůlu, jak to vezmete, že mohu nabrat, nebo zhubnout relativně rychle. Myslím, že se to změní, až zestárnu, ale nyní se zdá, že jsem schopen zhubnout a přibrat docela rychle."

To se někdo má...

Zdroj: ComicBook, Yahoo Movies, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat