Ms. Marvel: Kevin Feige nechtěl, aby se v to seriálu přehánělo s odkazy na Iron Mana

 


Naznačil tvůrcům, že by se měli trochu krotit.

Postava Kamala Khan / Ms. Marvel je v komiksech velkým fanouškem Avengerů. A stejně tak tomu JE v seriálové verze. Její velkou oblíbenkyní je, což není šokem, JE Captain Marvel, ale představitelka Kamaly Khan Imani Vellani nedá dopustit na Iron Mana. I na něj se v seriálu samozřejmě objeví určité odkazy, ale nakonec to vypadalo, že jich bude tolik, že se ozval i kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

SOUVISEJÍCÍ: ROBERT DOWNEY JR. PŘEKVAPIL NOVOU IMAGE

"Jsem velkou velkou fanynkou Iron Mana. Vím, že Kamala má raději Captain Marvel, ale já jsem požádala o více odkazŮ na Iron Mana. 'Myslím, že potřebujeme více akčních figurek Iron Mana, více Iron Mana.' Došlo to do bodu, kdy jsme měli až příliš Iron Mana a upozornil na to i Kevin!"

Není překvapením, že za "příliš Iron Mana" mohla i herečka. Právě Kevin Feige se nechal slyšet, že je to velká fanynka Marvelu, která během natáčení přichází s jedním nápadem za druhým, ale jak se zdá, tenhle se trochu "vymknul kontrole" a samozřejmě se dočkáme různých odkazů na Iron Mana, ale i v tomto případě platí, že se nic nemá přehánět.

Premiéra se odehraje 8. 6. 2022.

 

Zdroj: SFX Magazine / The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat