Thunderbolts: Marvel pracuje na filmu o týmu záporáků, ve kterém by se mohli objevit Yelana Belovova nebo Bucky Barnes


 DC má Task Force X, Marvel má Thunderbolts.

O hraném projektu komiksového týmu Thunderbolts se mluví už nějaký ten pátek a zdá se, že doba, kdy se o něm jen přemýšlelo je pryč a opravdu se dočkáme filmu o skupině antihrdinů a padouchů, které dal dohromady generál Thunderbolt Ross a jejich úkolem je odvádět "špinavou" práci, kterou by "běžné" týmy superhrdinů dělat nemůžou. 

SOUVISEJÍCÍ: ZMÁST, PŘEKVAPIT A ZAUJMOUT, TO CHCE ČTVRTÝ THOR

Aktuálně vyšlo najevo, že film o Thunderbolts je skutečně v přípravách a jeho režie se ujme Jake Schreier. Scénář pak obstará Eric Pearson (Thor: Ragnarok). Detaily příběhu zatím samozřejmě nejsou známy, ale půjde o film o superpadouších, které plní mise pro americkou vládu.

Zatím není jasné, kdo bude tvořit filmovou verzi týmu, ale dá se tušit, že půjde o jedince, které oslovila Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), tedy U.S. Agenta (Wyatt Russell) a Yelenu Belova (Florence Pught). Dál se mluví o Bucky Barnesovi (Sebastian Stan), baronu Zemovi (Daniel Brühl), Ghostovi (Hannah John-Kamen), Taskmasterovi (Olga Kurylenko) a Abominationovi (Tim Roth). Občas padá i jméno Hawkeye (Jeremy Renner). Dá se předpokládat, že v případě filmu dojde ke změně a skupinu nezaloží Ross (jeho představitel William Hurt bohužel zemřel), ale právě Valentina.

Datum začátku natáčení ani premiéry zatím oznámeno nebylo, ale doufejme, že se brzy dozvíme více informací, protože to působí jako velmi lákavý projekt.

Zdroj: Deadline, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat