Aquaman 2: Vznikla výzva k bojkotu filmu kvůli tomu, že bude mít Mera zřejmě více prostoru

Fandové Deppa nejsou nadšení. 

Nedávno skončil soud Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heard. Depp obvinil svou bývalou ženu z pomluvy, napsala totiž článek, ve kterém se označila za oběť domácího násilí, aniž by někoho jmenovala, ale podle právníků herce bylo jasné, že obviňuje právě Deppa. 

SOUVISEJÍCÍ: SOUD DAL ZA PRAVDU DEPPOVI. ALE ČÁSTEČNĚ I AMBER HEARD

Ten byl poté, co prohrál soud s novinami The Sun, které ho označily za "toho, co bije ženu", požádán společností Warner Bros., aby odešel ze série Fantastická zvířata a jeho fandové to nesli velmi nelibě a chtěli, aby byla Amber odejita z Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 16. 3. 2023).

Poté, co další soud rozhodl ve prospěch Deppa (ale ne tak úplně, jeho právník byl uznán vinným z toho, že vypustil nepravdivé informace o Amber) se nepřekvapivě herečka stala ještě větším terčem nenávisti ze strany mnoha lidí a těm udělala radost zpráva, že její role ve druhém Aquamanovi byla minimalizována a spousta materiálu byla vystřižena. 

Zdá se ale, že by tomu nakonec mohlo být jinak. Podle některých informacích stráví na plátně něco mezi 20 až 25 minut. A to je zřejmě důvod, proč aktuálně trenduje hashtag #BoycottAquaman2. Otázkou je, jestli to zabere a stejně tak je otázkou, jestli ve finální verzi filmu zůstanou všechny scény s Merou (do premiéry ještě nějaký čas zbývá a informace o 20 až 25 minutách se mají týkat testovacích projekcí), to zatím těžko říct.

Zdroj: Undercover Audience, Warner Bros. / DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat