Prey: Film to nebude přehánět s odkazy na film Predátor


 Tvůrci se s odkazy krotili.

V létě a to 5. 8. 2022 bude mít premiéru sci-fi Prey, které bude (pokud jde o časové zasazení) prvním filmem v sérii Predátor (nepočítáme projekty Alien vs Predátor, kdy došlo na flashbacky ještě z hlubší minulosti). Odehrávat se bude v roce 1719 a spoustu lidí samozřejmě zajímá, zda se dočkáme odkazů na další filmy Predátor. Režisér Dan Trachtenberg k tomu prozradil následující:

"Byla tu spousta momentů, kdy nás to svádělo dávat tam víc a více Easter Eggs (odkazy na další projekty určené hlavně pro pozorné fandy, pozn. redakce). 'Get to the Chopper!' (v prvním filmu Predátor Arnold Schwarzenegger pronesl větu "Get to the Choppa!", původně mělo jít o 'Get to the Chopper", tedy nastupte do vrtulníku, ale Arnieho přízvuk vedl k určitému zkomolení a tahle fráze se od té doby používá jako popsání toho, že má být daná věc zvládnuta za každou cenu, pozn. redakce) v tomto filmu neuslyšíte, přestože spoustu lidí napadlo, 'Co kdyby tam byl kůň jménem Chopper?' Nevydali jsme se tímto směrem, nicméně je tam dost záměrných i nezáměrných odkazů na první film"

Je asi dobře, že Prey nebude jen něčím, co má potěšit milovníky původních filmů, jinak řečeno nepůjde jen o takzvané "fan service", ale vydá se svou vlastní cestou, byť nebude úplně ignorovat své starší bratříčky. 

Zdroj: Empire Magazine, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat