She-Hulk: Další zprávy tvrdí, že to se seriálem nevypadá vůbec dobře. Jak zní zápletka seriálu. A vystřižená scéna z Moon Knighta


 Co očekávat.

V poslední době se šíří čím dál více zpráv, že natáčení seriálu She-Hulk pro streamovací službu Disney+ rozhodně neprobíhá podle plánu. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI NEOBJEVIL KANG?

A to tvrdí i novinář Matthew Belloni:

"Nadcházející She-Hulk je údajně chaotická. Slyšel jsem (byť se v malé roli objeví i Mark Ruffalo), že půjde společně s Ms. Marvel o velký test pro fanoušky. Nikdo netvrdí, že jsou marvelovské televizní projekty v průšvihu, ale je to něco, na co by se měl dát pozor."

To, že natáčení provázejí problémy nemusí automaticky znamenat, že výsledný projekt bude špatný. Ovšem, není to ani příliš uklidňující.

Pokud jde o She-Hulk, tak se na veřejnost dostala také údajná zápletka:

"Nová komediální série ukáže Bruce Bannera, který pomáhá své sestřenici Jennifer Walter, která potřebuje akutní transfúzi krve a hádejte co? Získá také schopnosti. Tatiana Maslany ztvární Jennifer, která je právníkem specializujícím se na případy týkající se superhrdinů. Mark Ruffalo je zpět jako Hulk společně s Timem Rothem, který ztvárňuje Abominationa."

 Premiéra zatím stanovena nebyla, ale podle některých zdrojů by to mohlo být 17. 8. 2022.

To první řada Moon Knight už je za námi a nyní se objevilo video ukazující natáčení vystřižené scény. Zveřejnil ho kaskadér Jamel Blissat.

Zdroj: Puck, Disney.co.uk, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat