Doctor Strange 2: Proč ve filmu nebyl supermocný padouch Kang


 Vysvětlil to tvůrce. POZOR, SPOILERY!!!

Je v podstatě jasné, že novým velkým padouchem Marvelovského filmového universa bude časem cestující záporák Kang (Jonathan Majors), který se tak trochu překvapivě představil (nebo jeho varianta) v seriálu Loki. Ostatně, v něm, kvůli smrti varianty Kanga, odstartoval Multivesmír. 

SOUVISEJÍCÍ: V MULTIVESMÍRU ČÍHÁ VELKÉ NEBEZPEČÍ

Ten pak samozřejmě sehrál důležitou roli ve druhém Doctoru Strangeovi, tím pádem by se dalo očekávat, že se v něm Kang alespoň mihne, ale nestalo se tak. Proč? To vysvětlil spoluscenárista Michael Waldron:

"Já jsem měl pocit, že už máme tu nejlepší a největší pecku v podobě Wandy. Když jsme pracovali se Samem (Sam Raimi, režisér, pozn, redakce), rozhodovali jsme se zda bude Wanda hlavním padouchem filmu. Bylo to vzrušující a to také kvůli pocitu, '...nemůžeme nechat jiný film, aby si užil takovou zábavu.' Bylo to proto, že ona je tak skvělá. A myslím si, že pokud představíte Kanga, bez ohledu na to, že je Jonathan Majors skvělý a skvěle tuhle postavu ztvárňuje, riskujete, že by byl film možná přecpaný."

Je pravda, že už takhle se v něm objevila hromada postav a Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) byla výtečným padouchem, takže Kang nebyl potřeba. I když na vteřinku se přece jen objevit mohl, co myslíte?

Zdroj: Hero Nation, Marvel Comics (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat