V halloweenském marvelovském speciálu se představí milovaná hrdinka. A která postava měla být k vidění ve druhých Strážcích Galaxie

 


Komiksové střípky.

Jedním z mnoha projektů, které chystá Marvel pro streamovací službu Disney+ je i halloweenský speciál, ve kterém se představí postava známá jako Werewolf by Night (Gael Garcia Bernal). V minulosti se pak objevila zpráva, že si v pořadu zahraje i Laura Donnelly. U té se předpokládalo, že ztvární Ninu Price alias Vampire by Night. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM STRANGEOVI SE MOHL OBJEVIT DEADPOOL. A PADOUCH ZE ČTVRTÉHO THORA JE DĚSIVÝ

Ovšem, zdá se, že by měla nakonec dostat na starost někoho jiného. Tvrdí to alespoň stránky The Cosmic Circus. Podle nich se Laura ve speciálu objeví, ale jako milovaná lovkyně monster Elsa Bloodstone. Ta je pro boj s kreaturami skvěle vybavena, je nadlidsky silná, odolná a rychlá, má zrychlenou schopnost regenerace a kromě toho je imunní vůči upířímu kousnutí (její krev dokonce dokáže některé vampýry zabít). 

Poprvé se Elsa v komiksu objevila v roce 2001, je tedy relativně mladá, ovšem i tak si rychle získala popularitu. Nebylo by tak překvapením, pokud by ji Marvel chtěl představit v hrané podobě. 

Který superhrdina měl být ve druhých Strážcích?

V případě druhých Strážců Galaxie (2017) se spekulovalo o tom, že v nich bude k vidění Adam Warlock, ale nakonec k tomu nedošlo a bylo jen naznačeno, že se ho dočkáme v budoucnu (což se splní, ve třetích Strážcích si ho zahraje Will Poulter), ovšem teď tvůrce téhle filmové série James Gunn prozradil, že se ve druhém dílu měl představit i jiný superhrdina. Konkrétně Darkhawk. 

Zdroj: Marvel Comics

Civilní jméno tohoto teenagera ze Země zní Christopher Powell a jedná se o člověka, který se skrze mystická amulet dokáže "vtělit" do mocného androida.

Jak ale víme, nakonec jsme Darkhawka neviděli, ovšem to neznamená, že se to v budoucnu nezmění. Zatím to ale nic nenaznačuje. 

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat