Hvězda Moon Knighta by ráda crossover s Bladem. A spin-off ke Spider-Manovi bude epický, věří herec


Komiksové střípky.

Nedávno skončila první řada seriálu Moon Knight, kde jednu z hlavních postav Laylu El-Faouly / Scarlet Scarab ztvárnila herečka May Calamawy. A právě ta by byla rád viděla crossover Moon Knighta, Doctora Strange a Bladea


"Aktuálně nevím o tom, že by bylo se Scarlet Scarab něco dalšího v plánu. Ale miluji Dr. Strange, to by bylo skvělé. Blade by byl skvělý, protože jsem pracovala s Mahershalou Alim (nový představitel Blade, pozn. redakce) a myslím si, že je skvělý. A také miluji všechny ženy. Miluji Agathu [Harkness]. Začala jsem mít ráda všechny, kteří jsou na počátku padouchem, podobně jak Nebula. Připadají mi velmi komplexní. Ale upřímně, záleží na příběhu. Vlastně se chci potkat se všemi."

Jak herečka naznačila, zatím nejsou zprávy o tom, co bude s postava z Moon Knighta dál, ale byla by škoda ji nevyužít. 

Spin-off ke Spider-Manovi prý bude velkolepý

Nedávno vyšla najevo vcelku překvapivá zpráva a to, že se chystá spin-off ke Spider-Manovi nazvaný El Muerto o wrestlerovi, který disponuje nadlidskou silou. Hlavní roli si zahraje rapper Bad Bunny a ten k tomu dodal, že to bude epické a dál poznamenal:

"Je to šílené. Někdy tomu nemůžu ani uvěřit, ale je to výsledek mé práce. Toho, kým jsem, toho, jak pracuji a jsem pyšný, jsem díky téhle postavě velmi šťastný, [šťastný] za příležitost být prvním Latinoameričanem [, který má podobnou šanci]. Není to o tom, 'Budu první Latinoameričan, který dostal roli,' bude to o tom, že první Latinoameričan dostal podobnou hlavní roli a to je důležitá věc. Je to svým způsobem velká věc. Vím, že lidé budou hrdí na mou práci."

Tak snad se tenhle spin-off povede, některé z těch předchozích nejsou úplně to pravé ořechové...


Zdroj: Inverse, Apple Music, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat