Loki: Tvůrce neví, jestli bude druhá řada divnější než první, ale pokusí se překonat sami sebe


 Což nebude snadné. 

Asi se shodneme na tom, že první řady seriálu Loki byla v některých ohledech velmi bizarní a není tajemstvím, že se dočkáme i druhé. Určitě tak některé lidí napadne otázka, zda bude ještě divočejší než ta první. Co na to scenárista Michael Waldron?

SOUVISEJÍCÍ: SHE-HULK JE MÁLO SVALNATÁ, STĚŽUJÍ SI DIVÁCI

"Nevím, jestli to může být ještě podivnější než první řada... měli jsme aligátora, který pil víno v dětském bazénku. To působí jako Mount Everest v případě podivnosti! Myslím, že je tu spousta možností. Vždy se snažíme překonat sami sebe, ale doufejme, že to vždy bude motivováno zaměřením na postavu. A ano, jak jsme zjistili v případě tohoto filmu (Waldron pracoval i na Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, pozn. redakce), žádný nápad není příliš šílený. Můžete napsat o Stephenu Strangeovi, který posedne svou mrtvolu a může to skončit tak, že to skutečně natočíte. To mě motivovalo k tomu, aby byl odvážný, což je dobrá věc."

Je jasné, že ani druhá řada nebude úplně standardní a dočkáme se bizarních momentů, ale současně Michael dodal, že to musí mít nějaký smysl pro hlavní postavu a nemělo by to v seriálu být jen pro efekt a to je rozhodně něco, co rádi slyšíme. 

Premiéra druhé řady zatím stanovena nebyla.

Zdroj: Polygon, Disney + /Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat