Doctor Strange 2: Z filmu byli zřejmě vystřiženi Ghost Rider a Magneto. A Marvel chtěl v potitulkové scéně Deadpoola

 


Zní to divočeji a divočeji. 

Původně měl mít film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) stopáž více než dvě a půl hodiny, ale nakonec skončilo množství materiálu na podlaze střižny a délka se ustálila na necelých 130 minutách. A zdá se, že z marvelovky zmizely i hodně zajímavé postavy. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ NEBYL VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI KANG?

Například měl být jedním ze členů skupiny Illuminati i Ghost Rider. Dokonce byly jeho scény údajně natočeny, ale nakonec byly vystřiženy. Není ale jasné, jestli Ghost Ridera ztvárnil Nicolas Cage, který ve filmech hrál Johnnyho Blaze (první Ghost Ridera), nebo Gabriel Luna, tedy představitel seriálového Robbieho Reyese (čtvrtého Ghost Ridera). 

Ghost Rider nebyl jedinou zajímavou postavou, která z filmu zmizela. Další byl Magneto. Ano, Magneto, který je v komiksu otcem Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Objevit se měla jeho mladší verze v podání Michaela Fassbendera a opět i v tomto případě byly scény s ním natočeny, ale nebyly použity. 

A jak už se v minulosti proslýchalo, ve filmu, respektive v jeho potitulkové scéně měl být Deadpool (Ryan Reynolds). V tomto případě ale nebylo řečeno, jestli se záběry s ním byly natočeny, nebo to bylo pouze v plánu.

Zdroj: The Weekly Planet Podcast, ABC/Marvel Television (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat