Amber Heard potvrdila, že byla její role v Aquamanovi 2 redukována. Není si jistá, jestli ji nevystřihnou úplně


Už se o tom mluvilo dříve.

Aktuálně se hodně mluví o soudním sporu Amber Heard a jejího exmanželka Johnnyho Deppa. A není málo těch, kteří žádají, aby byla Amber vystřižena ze druhého Aquamana (premiéra 16. 3. 2023), protože podle jejich názoru herečka nemluvila o svém vztahu pravdu a zatímco Depp musel odejít z Fantastických zvířat (Aquaman i Fantastická zvířata spadají pod společnosti Warner Bros.), herečka mohla v DC komiksovce zůstat. Technicky řečeno Depp nemusel odejít, on byl požádán, jestli by odešel s ohledem na to, že prohrál soud s bulvárním magazínem The Sun, ale i tak jsou mnozí na jeho bývalou ženu naštvaní.

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM STRANGEOVI SE MĚL OBJEVIT DANIEL CRAIG

Vznikla i petice, která žádá vystřižení Amber a byť k tomu nedošlo, tak je určitě potěší to, že herečka potvrdila předchozí spekulace o tom, že ve dvojce Aquamana být vůbec neměla, protože podle Warner Bros. nebyla její chemie s Jasonem Momoem dostatečně silná. Nakonec sice obsazena byla, ale její role byla redukována (podle dostupných informací bude k vidění jen cca 10 minut):

"Nechtěli mě do filmu zahrnout. [Poté] výrazně zmenšili tuhle roli. Byl mi předán scénář. Poté mi dali novou verzi, kde chyběly scény, ve kterých byla akce, které se účastnila má postava a další postava, ale nechci prozrazovat spoilery. Dvě postavy bojovaly. Jednoduše řečeno mou roli výrazně zmenšili. Mnoho toho odstranili."

Není to asi překvapením s ohledem na to, jaká kontroverze se kolem Amber a Johnnyho objevuje. Sice se říká, že je špatná reklama také reklamou, ale ne každý o špatnou reklamu stojí.

To je patrné i z toho, co dál herečka prozradila:

"Ukončili mou smlouvu. A já bojovala, abych ve [filmu] zůstala, aby mě tam nechali. Netuším, kolik [scén] se mnou zůstalo ve finálním sestřihu. Vlastně ani nevím, jestli ve finálním sestřihu budu nebo kolik tam toho bude. Bylo obtížné udržet se v tom filmu."

Zatím nejsou zprávy o tom, že by Amber byla úplně vystřižena, ale do premiéry zbývá ještě dost času, tak těžko říct, jestli všechny momenty s ní neskončí na podlaze střižny.

Zdroj: Reddit, CBS News, Warner Bros. / DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat