Doctor Strange 2: Film je i ve třetím týdnu jedničkou. Na kontě má hodně slušnou částku


 Daří se mu. 

Bylo jasné, že Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) bude rozporuplným filmem, styl režie Sama Raimiho nemusí sednout každému, ale Marvel si zaslouží pochvalu za to, že to zkouší trochu jinak a nebojí se riskovat. 

SOUVISEJÍCÍ: SAM RAIMI SI NEBYL JISTÝ, ZDA CHCE VE FILMU ZOMBIE STRANGE

A tentokrát platí, že je risk zisk. Průměrné hodnocení recenzentů je na serveru RottenTomatoes 6,5 z 10 (74 % recenzí je pozitivních), na Metacritic má film od novinářů hodnocení 60 %. Pokud jde o diváky, tak na IMDb je hodnocení 7,4 z 10 (167 tisíc hodnocení) a na ČSFD 72 % ( 5 500 hodnocení). Samozřejmě se najdou ti, kterým se projekt nelíbí a dokonce označují nejnovější marvelovku za nejhorší z celého universa, ale to už je trochu přehnané. Obecně řečeno je ale hodnocení nadprůměrné.

Což je samozřejmě důležité, ale důležitější jsou tržby a v tomto ohledu druhý Strange boduje. I ve třetím týdnu si udržel pozici nejnavštěvovanějšího filmu a jeho tržby jsou aktuálně 803 milionů dolarů celosvětově. Nebylo by tak překvapením, pokud by se Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství zařadil do "miliardového klubu". 

Zdroj: BoxOfficeMojo, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat