She-Hulk: V seriálu se zřejmě objeví velmi podivný padouch


 Který? 

Seriál She-Hulk: Attorney at Law bude svéráznou podívanou, to už jasné teď. Důvodů je několik a jedním z nich jsou i zajímaví záporáci. Bude to Abomination (Tim Roth), kterého už známe, supersilná Titania (Jameela Jamil) a spekuluje se i týmu Wrecking Crew, což je čtveřice zločinců používající speciální předměty. 

SOUVISEJÍCÍ: O TRAILER NA SHE-HULK JE VELKÝ ZÁJEM. A NĚKTEŘÍ LIDÉ SI STĚŽUJÍ, ŽE JE HLAVNÍ HRDINKA MÁLO SVALNATÁ

Zdroj: Marvel Comics

Nyní se ale objevila zpráva, že bychom se měli dočkat dalšího padoucha a to velmi bizarního. Řeč je o záporákovi známém jako Porcupine (dikobraz). V komiksu existují tři verze a předpokládá se, že v seriálu bude k vidění první. 

Jde o vědce Alexandera Gentryho, který vyvíjel brnění, kdy předpokládal, že ho od něj odkoupí armáda. Když k tomu nedošlo, rozhodl se, že zbohatne jako zločinec. Brnění, které připomíná dikobraza, vylepšuje sílu a odolnost a kromě toho má v sobě implementovánu hromadu různých zbraní. 

Zatím nejsou známy žádné detaily o tom, jak Porcupine zasáhne do příběhu. Možná se postaví proti Jennifer Walters / She-Hulk (Tatiana Maslany) ve fyzickém souboji, ale je tu možnost, že se setkají u soudu, protože působí jako právnička, která se zaměřuje na superhrdiny a superzločince.

Zdroj: The Cosmic Circus, Disney+ / Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat