Namor zřejmě bude hlavním padouchem v Black Panther 2. Elizabeth Olsen nebaví hrát bezchybné hrdiny. A vtipná reakce Samu Liua na sérii Moon Knight


 Komiksové střípky.

Už se o tom spekuluje dlouho, ve filmu Black Panther 2 (premiéra 10. 11. 2022) se představí také Namora a Namor, tedy vůdčí osobnosti Atlantidy a právě mezi Atlantidou a Wakandou vznikne spor (zřejmě kvůli vynálezu Ironheart). 

SOUVISEJÍCÍ: KDY SE ODHRÁVÁ MOON KNIGHT? A PROČ ČELÍ VLNĚ NEGATIVNÍCH RECENZÍ, I KDYŽ JE POVEDENÝ?

Marvel nic takového nepotvrdil, ale expert na filmovou branži Charles Murphy tvrdí, že vládce Atlantidy Namor bude skutečně ústředním padouchem ve druhém Black Pantherovi. 

Další podrobnosti odhaleny nebyly, vlastně se ani neví, kdo Namora ztvární, ale mluví se o tom, že to bude Tenoch Huerta.

Bezchybní hrdinové jsou nuda

Doby, kdy hrdinové byli někým, kdo nedělá chyby, jsou dávno pryč. Diváci prostě nestojí o postavy, které nikdy "neklouznou". A očividně ani herci, nebo minimálně Elizabeth Olsen, je nemají zájem hrát. Představitelka Wandy Maxiomoff/Scarlet Witch se nechala slyšet:

"Pokud jde o mě, tak to není velká zábava hrát hrdinu v příběhu, ve kterém neudělá nic špatného. Nepřijde mi to zajímavé. Domnívám se, že důvod, proč si užívám od začátku Wandu je to, že je jasné, čemu věří. Ne vždy je to to samé, čemu věří ostatní a to je v pořádku. Sama si to uvědomí a přizná, když udělá chybu."

Mluví se o tom, že právě Scarlet Witch bude tím, kdo způsobí chaos v Multivesmíru ve druhém filmu Doctor Strange (premiéra 5. 5. 2022), takže bezchybná určitě není (což je zřejmé i ze seriálu WandaVision) a je to dobře, dokonalé postavy jsou nudné.

Neuškodil by učitel mandarínštiny

Na konci března začal marvelovský seriál Moon Knight a recenzentům se líbí. Nejen jim, divácká hodnocení jsou také obvykle kladná. A svou reakci zveřejnilo i několik marvelovských herců. Například Vincent D'Onofrio, který ztvárňuje padoucha Kingpina na Twitteru napsal:

"Můj kamarád [Ethan] Hawke je v Moon Knightovi opravdu dobrý. Miluji tenhle seriál. Stejně tak [jsou dobří] Oscar [Isaac] a May Calamawy. Epizoda 1 a 2 jsou skvělé. Nemůžu se dočkat třetí."

Ozval se i Simu Liu, která ztvárňuje Shang-Chiho, který zavtipkoval:

"Dobře, Arthur Harrow potřebuje vyhodit svého učitele mandarínštiny." 

V seriálu padouch Arthur Harrow (Ethan Hawke) mluvil i mandarínsky a z právě z toho si Simu udělal legraci. 

Třetí epizoda Moon Knighta bude mít premiéru 13. 4. 2022.

Zdroj: Charles Murphy, TheDirect, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat