Morbius: Podle diváků jde o jeden z nejhorších filmů na motivy marvelovských komiksů vůbec


 Ouch.

Čím dál víc se ukazuje, že by Sony mělo Marvelu líbat ruce, pokaždé, když se s ním rozhodne úzce spolupracovat. Vypadá to totiž, že když má Sony hlavní dohled nad filmy na motivy marvelovských komiksů, obvykle to úplně nevyjde.

SOUVISEJÍCÍ: MORBIUS SI FINANČNĚ NEVEDE SKVOSTNĚ, ALE PROPADÁK Z NĚJ ASI NEBUDE

Příkladem budiž novinka Morbius (2022), která podle drtivé většiny novinářů nedopadla zrovna na jedničku. Na serveru RottenTomatoes je procento profesionálních pozitivních recenzí pouze 17 % a průměrné hodnocení je 3,8 z 10. Diváci jsou milejší, průměrné hodnocení je také 3,8 bodů ale z maximálních 5. Na serveru Metacritic má film 36 % od novinářů.

Ovšem, hodnocení diváků na dalším známém serveru CinemaScore není zrovna lichotivé, film dostal známku C+, což je druhý nejhorší výsledek pro filmy na motivy marvelovských komiksů a to hned za Fantastickou čtyřkou z roku 2015, která se "pyšní" hodnocením C- na škále A až F.

Na filmové a seriálové databázi IMDb má pak Morbius od diváků hodnocení 5 bodů z 10 (cca 14 tisíc hlasů) a na Československé filmové databázi (ČSFD) 52 % (cca 600 hlasů). 

Zatímco například u prvního Venoma (2018) se názory novinářů a diváků výrazně rozcházely (první jmenovaní moc nadšení nebyli, druzí ano), tak tady se zdá (vyjma diváckého hodnocení na RottenTomatoes), že Morbius nezaujal ani novináře, ani "běžné" publikum. 

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat