Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství bude kratší, než se tvrdilo. A Norman Reedus podporuje spekulace o tom, že je novým Ghost Riderem

Komiksové střípky.

Nedávno se na stránkách společnosti nabízející předprodej vstupenek objevila informace, že film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství bude mít stopáž dvě hodiny a dvacet osm minut. Jak se ale zdá, šlo o omyl, protože aktuálně byla odhalena oficiální délka očekávané marvelovky a jsou to dvě hodiny a šest minut. Stále to není málo, ale rozhodně se nebude jednat o jednu z nejdelších marvelovek, jak se původně věřilo.

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT K DOCTOR STRANGE V MNOHOVESMÍRU ŠÍLENSTVÍ

Tak snad se tvůrcům podaří "nacpat" do filmu vše, co je potřeba, protože se zdá, že toho není málo a klidně by to na stopáž dvě a půl hodiny vystačilo. 

Premiéru má filmu 5. 5. 2022.

Norman Reedus u Marvelu?

Už delší dobu se mluví o tom, že je Norman Reedus ze Živých mrtvých žhavým (záměrný dvojsmysl) kandidátem na nového Ghost Ridera. Nic z toho samozřejmě ze strany Marvelu ani Normana potvrzeno nebylo (kromě toho, že herec naznačil, že by do toho rád šel), ale Reedus to ani nevyvrací a nově zveřejnil ve svém "storíčku" na Instagramu fanouškovský obrázek sama sebe jako Ghost Ridera. 

Jistě, to nic neznamená, může to být jen způsob, jak propagovat autora dané kresby, ale nepřekvapivě plno lidí věří tomu, že jim herec něco naznačuje... 

Víme, že Marvel chystá projekt Ghost Ridera, ale zatím nebyly oznámeny detaily, takže musíme počkat na to, co se nám společnost rozhodne prozradit. Ale Norman by byl dobrou volbou na hlavní roli.

Zdroj: Instagram Stories/Norman Reedus

Zdroj: Fandango, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat