Aquaman měl mít sex s rybou. A Batgirl je dotočena


 Komiksové střípky.

V seriálu Peacemaker jsme se dozvěděli pikantní informaci a to, že Aquaman je fanoušek intimností s rybami. Byl to jeden ze vtípků, který v první řadě povedeného DC seriálu zazněly několikrát a jak se zdá, dokonce jsme původně měli být svědky scény, kde Aquaman skotačí s rybou. Tvůrce seriálu James Gunn poznamenal:

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL FLASHE MÁ DALŠÍ PROBLÉM

"Mám spoustu věcí, které jsem nakonec nepoužil. Ezru (Ezra Miller, představitel Flashe, který se v seriálu také objevil, pozn. redakce) - a to si nedělám legraci - mluvícího šestnáct minut o tom, že má Aquaman sex s rybou. Bylo to opravdu zábavné a poté tam byl jeden rychlý záběr na Momou (Jason Momoa, představitel Aquaman, pozn. redakce), který pořádně nakládá jeseterovi."

Nakonec jsme se toho nedočkali, ale rozhodně to zní jako něco, co člověk nevidí každý den. 

Je hotovo

Streamovací službě HBO Max, která nabízí i seriálu Peacemaker, bude platformou, kde bude mít premiéru také celovečerní film Batgirl. A ten je aktuálně dotočen. To oznámila představitelka hlavní role Leslie Grace na sociálních sítích. 

Nyní film zamíří do postprodukce a byť není jasné, kdy bude mít premiéru, tak to asi nebude dlouho s ohledem na to, že je skončil hlavní natáčení.


Zdroj: Total Film, DC Films/Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat