Plakát k Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Co říká herec na zmírnění násilí ve Falcon & Winter Soldier. A náznak čtvrtých Strážců Galaxie

Komiksové střípky.

Už to nebude trvat dlouho a dočkáme se marvelovky Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). V následujících týdnech tak vyvrcholí propagační kampaň a můžeme očekávat hromadu materiálů. Aktuálně se například objevil nový plakát. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Nedávno vyšla najevo překvapivá věc a to, že došlo k cenzurování násilí v seriálu Falcon & Winter Soldier na streamovací službě Disney+. Například ze záběru na mrtvé tělo postavy doktora Nagela zmizela krev a byly jí digitálně "zavřeny" oči, zřejmě aby mrtvola nepůsobila tak děsivě. 

Mnohé diváky to zarazilo, ale co na to říká představitel Nagela Olli Haaskivi? Ten to bere s humorem:

"Jsem rád, že mé fotografie vyvolaly dnes takový zájem na internetu. Ano, jsem připraven přijímat modelingové zakázky, ale nepište mi do soukromých zpráv všichni najednou."

Zdroj: MCU_Direct


Už nějakou dobu víme, že Strážci Galaxie Vol. 3 budou uzavřením příběhů starých známých postav, ovšem mluvilo se o tom, že to neznamená konec série Strážci Galaxie, ale to, že se dočkáme nových hrdinů (v komiksu měl tým různé členy). A zdá se, že to naznačil i tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"Upřímně řečeno jsou skvělí, miluji tohle obsazení a štáb, ale je tu hodně smutného a téměř každý den dochází na slzy s vědomím toho, že jde o poslední film Strážců pro většinu z nás."

Mezi řádky se tak dá vyčíst to, že nejde o finální díl Strážců Galaxie, ale zřejmě se přemýšlí o dalším, který by vznikl pod dohledem nových tvůrců a s novými herci.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat