Morbius: Co bylo v matoucích potitulkových scénách

Co v nich bylo k vidění? POZOR, SPOILERY!!!

Už před premiérou Morbia (2022) se mluvilo o tom, že z filmu byly vystřiženy scény s Adrianem Toomesem/Vulturem (Michael Keaton) s tím, že se nakonec objeví jen v potitulkových scénách. A to se potvrdilo. Opravdu v nich byl k vidění, ale ti, kteří je zhlédli je často označují za matoucí. Čeho jsme se v nich tedy dočkali?

SOUVISEJÍCÍ: JARED LETO PROMLUVIL O NÁVRATU DO ROLE JOKERA

V první z nich se zformovaly trhliny vedoucí do Multivesmíru. Následně se v cele zjevil Adrian Toomes a to ve vězeňském obleku. Záporák pak pronesl něco o tom, že snad tady bude lepší jídlo. Poté se diváci dočkají záběrů na Toomese, který je vyvádět v poutech do dodávky. Novinář následně zmíní, že bude Toomes pravděpodobně propuštěn, protože neexistují žádné důkazy o jeho zločinech. 

Ve druhé scéně Morbius (Jared Leto) jede po poušti, ale zastaví a uvidí záblesk světla. Zjeví se Toomes ve svém kostýmu Vulturea. Ten Morbiovi sdělí, že se stále rozkoukává, zmíní to, že je v tomto světě zřejmě kvůli Spider-Manovi a poté navrhne, že by měli dát dohromady tým, což je odkaz na dlouho plánovaný film Sinister Six. 

Na papíře možná dané scény znějí dobře, ale soudě podle reakcí novinářů a diváků se to moc nepovedlo a působí to, že Sony neví kudy kam. Škoda.

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat