Akční ikona Bruce Willis se z důvodu nemoci rozhodl ukončit svou kariéru

Byla mu diagnostikována afázie.

Bruce Willis byl jednou z největších ikon osmdesátých a devadesátých let, ale činný zůstával i v novém tisíciletí, byť některé jeho projekty nebyly úplně povedené. Ovšem, stále se jedná o velmi zvučné jméno, které bezesporu zná každý filmový fanda. 

Proto asi mnoho lidí zaskočí to, že herec oznámil konec své kariéry. A zřejmě svůj názor (na rozdíl od některých kolegů) nezmění, protože důvodem pro toto rozhodnutí jsou zdravotní problémy. 

Bruceovi byla diagnostikována afázie, což je nemoc způsobena poruchami řečových center v mozku. Jedním z projevů jsou problémy s řečí, případně dokonce její ztráta. 

Hercova dcera Rumer na Instagramu napsala:

"Všem neuvěřitelným podporovatelům Bruce, jako rodina bychom se s vámi chtěli podělit o informaci, že náš milovaný Bruce zažívá určité zdravotní problémy a byla mu aktuálně diagnostikována afázie, která ovlivňuje jeho kognitivní schopnosti. Po intenzivním zvažování se kvůli tomuto Bruce rozhodl zanechat své kariéry, která pro něj tolik znamenala. Jsou to opravdu náročné časy pro naši rodinu a jsme vám skutečně vděční za vaši pokračující lásku, soucit a podporu. Procházíme tím jako silná rodinná jednotka a chtěli jsme do toho zasvětit také fanoušky, protože víme, jak moc pro vás znamená a jak moc vy znamenáte pro něj. Bruce vždy říká, 'Užívejte si,' a to máme společně v plánu.

S láskou,

Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel, & Evelyn"

V blízké budoucnosti se dočkáme ještě několika filmů, ve kterých bude Bruce k vidění a které aktuálně procházejí postprodukcí.


Zdroj: Gaumont Buena Vista International (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat