První tržby Morbia nejsou žádná sláva, ale propadák z něj nebude. A hlavní roli ve Vráně ztvární představitel hororového klauna


 Komiksové střípky.

Komiksovka Moribus (2022) nedopadla zrovna dobře. Ne podle novinářů, kdy má na serveru sdružujícím profesionální recenze RottenTomatoes pouze 16 % pozitivních hodnocení. A ani tržby zatím nevypadají vysloveně skvostně. Ze čtvrtečního promítání v severoamerických kinech si Morbius odnesl 5,7 milionů dolarů, což je nejhorší výsledek pro film inspirovaný marvelovskými komiksy za poslední dva roky. 

SOUVISEJÍCÍ: CO BYLO V POTITULKOVÝCH SCÉNÁCH FILMU MORBIUS

Vedlo to ke snížení odhadů tržeb z premiérového víkendu, které původně mluvily o padesáti milionech dolarů, ale aktuálně zní pravděpodobněji něco mezi 33 až 40 miliony dolarů. Pokud se to potvrdí, není to nic strašného s ohledem na to, že film stál (na poměry komiksového žánru) skromných 75 milionů dolarů. 

Vrány se zřejmě nakonec dočkáme

Nová verze komiksové Vrány se ne a ne dostat na stříbrné plátno, ale aktuálně to vypadá nadějněji než v minulosti. Podle nových informací je film v preprodukční fázi a kamery by se měly rozjet v červnu tohoto roku s tím, že se hlavní role ujme Bill Skarsgård a režii obstará Rupert Sanders

Uvidíme, jak to dopadne, ale není málo těch, kteří si myslí, že verze z roku 1994 byla natolik povedená, že není nutný reboot. Ale známe Hollwood, ten rebootuje, co může.

Zdroj: THR (I, II), Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat