Je mocnější Scarlet Witch, nebo Doctor Strange? Co na to režisér Sam Raimi

Je to těžká otázka.

Zdá se, že ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) bude více zajímavých padouchů, ale očekává se i to, že pořádnou neplechu napáchá Elizabeth Olsen/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Dokonce by mělo dojít na měření sil mezi ní a Doctorem Strangem (Benedict Cumberbatch).

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÝ DOCTOR STRANGE SI V PŘEDPRODEJI VEDE LÉPE NEŽ BATMAN

Je tu tak otázka, kdo z nich dvou je vlastně mocnější. A na to odpověděl režisér druhého Doctora Strange Sam Raimi:

"Wow. To je otázka, na kterou se děti na hřišti ptají od třetí třídy. Kdo je silnější, tahle, nebo tahle postava? No, myslím, že Wandina magie je dle toho, co nastínil Marvel, mocnější než ta, kterou disponuje většina ostatních postav ve filmu, ale Doctor Strange má znalosti mystických umění, které Wandě chybí a pomáhá mu Kamar-Taj (sídlo vyznavačů mystických umění v Nepálu, pozn. redakce). Pokud byste je postavili ve filmu proti sobě, jejich alternativní verze... mohl by tu být Doctor Strange, který je mocnější než Wanda. Nebo by tu mohla být Wanda, která je mocnější než naše Wanda. To, že existují alternativní verze těchto postav znamená, že je tu spousta možností."

Jak víme, ve filmu budou k vidění různé varianty některých postav a každá má trošku jiný osud, tím pádem je těžké odpověď na to, jestli je mocnější Strange, nebo Wanda, záleží to na tom, ze kterého alternativního vesmíru pocházejí. Budeme si muset počkat na premiéru, která nám zřejmě odpoví alespoň na některé otázky.

 

Zdroj: Fandango, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat