Doctor Strange 2: Film v předprodejích porazil Batmana. A v čem je unikátní plakát


 Komiksové střípky.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) vypadá na velmi lákavou podívanou, u které se dá předpokládat, že pořádně otřese kasami kin. Zatím samozřejmě nevíme, jak si povede, ale soudě podle předprodejů vstupenek se rozhodně Marvel nemusí obávat, že by film nebyl výdělečný. 

SOUVISEJÍCÍ: Z NOVÉ UPOUTÁVKY NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE BĚHÁ MRÁZ PO ZÁDECH

Jeden z nejznámějších amerických prodejců vstupenek Fandango oznámil, že za prvních 24 hodin od spuštění předprodeje se prodalo nejvíce lístků ze všech filmů od začátku roku a to včetně komiksové hitovky Batman (2022).

Další zajímavost se týká plakátu k filmu. Asi vám to uniklo, ale je svým způsobem unikátní, protože jde o první plakát, kde najdete text "A Kevin Feige Production". Ale je to rozhodně férový krok s ohledem na to, že právě Kevin Feige je někým, kdo bezesporu výrazně pomohl Marvelu dostat se na vrchol. 

Nápis "A Kevin Feige Production" se v minulosti objevil jen v případě nefilmových marvelovských projektů, konkrétně je řeč o seriálech. Začalo to  Hawkeyem, pokračovalo Moon Knightem a je logické předpokládat, že tomu tak bude i v budoucnu.

Zdroj: Marvel Studios

Zdroj: TheDirect, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat